Cursussen Elsa

Vanaf dinsdag 30 oktober 2018, bieden wij weer de mogelijkheid een dagcursus Elsa Salarisprogrammatuur of cursus Elsa Personeel informatie te volgen. Deze dag is bedoeld om op een goede manier kennis te maken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de programmatuur. De cursus is niet alleen geschikt voor gebruikers die voor het eerst kennis maken met de programmatuur, maar ook voor gebruikers die al enige tijd met het programma werken.

Op de volgende data kan worden ingeschreven:

- dinsdag 30 oktober 2018 Elsa Salarisprogrammatuur (vol)
- donderdag 1 november 2018 Elsa Salarisprogrammatuur (6)
- woensdag 7 november 2018 Elsa Salarisprogrammatuur (6)
- donderdag 8 november 2018 Elsa Salarisprogrammatuur (6)


- dinsdag 6 november 2018 Elsa Personeels informatie module (6)

Per cursusdag kunnen maximaal 6 gebruikers zich voor de cursus inschrijven. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. De indeling van de cursusdag ziet er in grote lijnen als volgt uit:

09.45 uur ontvangst met koffie/thee
10.00 uur aanvang cursus deel I 
12.30 uur lunch
13.15 uur aanvang cursus deel II
16.00 uur einde

Zowel de cursus Elsa Salarisprogrammatuur als de cursus Elsa Personeel informatie kost €. 360,--. Genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief omzetbelasting. Lunch, consumpties en cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Indien u belangstelling heeft, schrijft u zich snel in want vol is vol!

Cursussen worden gegeven in Maasland en gaan alléén door bij voldoende deelname.

26sep
Storing loonaangifte Belastingdienst

Momenteel is er een storing bij het versturen van de loonaangifte. De Belastingdienst probeert het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

2aug
Telefoon storing
13jul
Telefoon/internet storing

Vandaag hadden wij een internetstoring. Daardoor waren wij telefonisch ook niet bereikbaar. Er zijn wat problemen met onze internetverbinding. Onze telefoonverbinding loopt ook via het internet. Mocht u toch hinder ondervinden en ons telefonisch niet kunnen bereiken, stuurt u dan een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ondertussen proberen wij de problemen met onze internetverbinding zo snel mogelijk te verhelpen.

11jul
ESS module beschikbaar

Met de nieuwe ESS module is de salarisspecificatie online via het internet of de ontwikkelde App beschikbaar. Meer informatie over de functionaliteit en de kosten treft u aan door te klikken op de volgende link: https://www.easylon.nl/images/ESSModule.pdf.


4jul

96% van onze klanten zegt ons pakket te blijven gebruiken en is bereid om dit aan andere bedrijven aan te raden. Ruim 200.000 werknemers ontvangt maandelijks zijn/haar loonstrook uit de systemen van Easylon loon & salaris

Lees meer over onze software