Cursus ELSA 2020

De komende tijd bieden wij weer de mogelijkheid een dagcursus Elsa Salarisprogrammatuur of cursus Elsa Personeel informatie te volgen. Deze dag is bedoeld om op een goede manier kennis te maken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de programmatuur. De cursus is niet alleen geschikt voor gebruikers die voor het eerst kennis maken met de programmatuur, maar ook voor gebruikers die al enige tijd met het programma werken.

Op de volgende data kan worden ingeschreven:

- donderdag 5 maart 2020 Elsa Salarisprogrammatuur (nog 2 plekken)

- dinsdag 10 maart 2020 Elsa Salarisprogrammatuur (VOL)

- donderdag 12 maart 2020 Elsa Salarisprogrammatuur (Afgelast)

- donderdag 19 maart 2020 Elsa Salarisprogrammatuur (Afgelast)

- dinsdag 17 maart 2020 Elsa Personeels informatie module (Afgelast)

 

Per cursusdag kunnen maximaal 6 gebruikers zich voor de cursus inschrijven. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. De indeling van de cursusdag ziet er in grote lijnen als volgt uit:

09.45 uur ontvangst met koffie/thee

10.00 uur aanvang cursus deel I

12.30 uur lunch

13.15 uur aanvang cursus deel II

16.00 uur einde

Zowel de cursus Elsa Salarisprogrammatuur als de cursus Elsa Personeel informatie kost €. 375,--. Genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief omzetbelasting. Lunch, consumpties en cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Indien u belangstelling heeft, schrijft u zich snel in want vol is vol!

Cursussen worden gegeven in Maasland en gaan alléén door bij voldoende deelname.

10jan

96% van onze klanten zegt ons pakket te blijven gebruiken en is bereid om dit aan andere bedrijven aan te raden. Ruim 200.000 werknemers ontvangt maandelijks zijn/haar loonstrook uit de systemen van Easylon loon & salaris

Lees meer over onze software

Archief