Over Easylon

Betaalbare gebruikersvriendelijk salaris- en HRM software.

Easylon loon & salaris werd in 1997 opgericht met als doel het ontwikkelen van betaalbare en gebruikersvriendelijke salarissoftware. Easylon heeft er vanaf het begin af aan voor gekozen om zich te specialiseren in salaris- en personeelssoftware. Mede hierdoor en het feit dat inmiddels meer dan 1000 bedrijven onze software gebruiken, kunnen wij de kosten laag houden. Hierbij is het uitgangspunt u een prima functionaliteit en service te bieden. 

Easylon is in dit concept geslaagd getuige het grote aantal bedrijven wat de software naar volle tevredenheid gebruikt. (96% van onze klanten zegt ons pakket te blijven gebruiken en is bereid om dit aan andere bedrijven aan te raden). Ruim 200.000 werknemers ontvangt maandelijks zijn/haar loonstrook uit de systemen van Easylon loon & salaris. Easylon loon & salaris beschikt over een eigen, modern ingerichte cursusruimte.

De klantenkring bestaat niet alleen uit MKB-bedrijven maar ook uit grotere bedrijven. Circa 30% van de gebruikers van de ELSA software is administratiekantoor of accountantskantoor.

Easylon is continue innovatief en vernieuwend bezig om zowel de functionaliteit als de dienstverlening steeds verder te verbeteren. De eerstvolgend geplande doelstelling is gericht op het volledig online aanbieden van de ELSA software. Inmiddels gaan alle aangiftes online en is de essmodule in gebruik genomen.