Partners & Koppelingen

De salarisadministratie software ELSA van Easylon is te koppelen met vrijwel alle softwarepakketten. Hieronder vindt u een selectie van onze partners en koppelingen. Staat uw koppeling er niet tussen? Neem dan even contact met ons op want er is veel mogelijk. Bel: 010 - 593 72 11

Tijdregistratie- & Projectadministratiepakketten
Atimo

Atimo
Atimo is specialist in software voor urenmanagement, specifiek voor de Nederlandse zakelijke markt. Al sinds 1994. Wij willen organisaties optimaal adviseren en ondersteunen bij het plannen, registreren, organiseren en calculeren van werktijden en -uren.

Ga voor meer info naar www.Atimo.nl

 

Bartels Datastore

Bartels Datastore
Al twee generaties software voor schildersbedrijven en bedrijven in afbouw, onderhoud en beheer. Onze software is uw gereedschap. Onze "roots" liggen bij het schildersvak. Wij voelen aan wat u nodig heeft in uw dagelijkse werk. Daarom zijn we marktleider en werken we hard aan nieuwe en verbeterde producten.

Ga voor meer info naar www.BartelsDatastore.nl

 

Dyflexis Planning Software

Dyflexis - Personeelsplanning Software
Dyflexis specialiseert zich in de ontwikkeling van de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanning en urenregistratie software. Ruim 2900 bedrijven in productie & warehousing, retail & e-commerce, zorg & welzijn, horeca, en recreatie gebruiken dagelijks ons systeem.

Dyflexis helpt bedrijven personeel efficiënt in te plannen en garandeert een minimale tijdsbesparing van 25% op de administratieve lasten. Met onze Rex-O-Matic NOA kunnen personeelsleden gemakkelijk in- en uitklokken. Dankzij de mobiele app hebben medewerkers altijd en overal inzicht in het werkrooster. Of u nu een lokale onderneming heeft met tien man personeel of een internationale keten met meerdere vestigingen, Dyflexis is het antwoord op al uw workforce management behoeften.

Ga voor meer info naar www.dyflexis.com/nl/

 

Gilde Software

Gilde Software
Gilde Software is dé automatiseringsspecialist voor projectmatige- en dienstverlenende bedrijven. Onze omvangrijke klantengroep zorgt voor een groot draagvlak om continu de software te laten doorontwikkelen. Hierdoor biedt Gilde Software u de garantie voor kwalitatief goede en actuele software tegen beperkte kosten. Deze wordt steeds aangepast op de laatste (Microsoft)technologie en de wensen van de klanten.

Ga voor meer info naar www.GildeSoftware.nl

 

Kronos Global

Kronos Global
Het begon allemaal met een simpele gedachte: er moest een gemakkelijkere manier zijn om de werktijden van personeel vast te leggen en bij te houden. Daarna leidde de ene innovatie tot de andere en ontstond iets dat we nu aanduiden als personeelsbeheer, oftewel workforce management.

Ga voor meer info naar www.KronosGlobal.nl

 

Nostradamus

Nostradamus
Nooit meer schrikken van tegenvallende loonkosten: maak een personeelsplanning, die gebaseerd is op behoefte en budget. Stop de eindeloze reeks urenbriefjes, memo’s en Excel-overzichten. Voorkom fouten door digitale urenregistratie en door een koppeling met uw verloningspakket. En communiceer nog beter met uw personeel. Live en direct. Dat zijn voordelen van Nostradamus.

Ga voor meer info naar www.Nostradamus.nu

 

Boekhoudpakketten
Asperion

Asperion
Asperion is een van oorsprong Nederlandse onderneming die inmiddels is uitgegroeid tot een bekende producent van online financiëel administratieve toepassingen voor MKB en accountancy, die functionaliteiten combineren met gebruiksgemak en een gunstige prijs. De loonjournaalposten zoals deze in Easylon wordt aangemaakt kunnen rechtstreeks in elke Asperion administratie ingelezen worden. Dat scheelt werk en voorkomt fouten.

Ga voor meer info naar www.Asperion.nl

King Software

King Software
Vanaf het begin in 1986 hebben we King samen met onze klanten in het midden- en kleinbedrijf ontwikkeld tot wat het nu is: betrouwbare en flexibele software voor uw boekhouding, facturering, projecten, logistiek, webwinkels en afrekensystemen. Met onze complete en overzichtelijke producten kunt u zonder veel gedoe aan de slag. Loopt u toch een keer vast, dan bieden we snel praktische hulp. We staan open voor nieuwe vragen en werken zelf continu aan innovaties die u in staat stellen uw business verder te ontwikkelen. En ja, we werken zelf ook met King.

Ga voor meer info naar www.King.eu

MicroStar

Microstar
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van pasklare software die u in staat stelt uw administratie op orde te houden. Onze programma’s worden gebruikt in het midden- en kleinbedrijf in iedere branche, en door administratie- en accountantskantoren. De kracht van MicroStar softwareprogramma’s ligt in het feit dat MicroStar er, tegen een laag maandtarief, voor zorgt dat uw boekhoudpakket altijd up-to-date en daarnaast zeer gebruiksvriendelijk is.

Ga voor meer info naar www.Microstar.nl

Minox

Minox
Al sinds 1983 behoort MINOX tot de top vijf van meest gebruikte administratiepakketten in Nederland. Wij bieden alle aspecten: ontwikkeling, verkoop, opleiding en helpdesk. Voor en door accountants en voor ZZP tot MKB. MINOX is al jaren geliefd en geprezen door accountants- en administratiekantoren. Unieke en veelzijdige eigenschappen. Simpel te hanteren, professioneel en betrouwbaar!

Ga voor meer info naar www.Minox.nl

Reeleezee

Reeleezee
Reeleezee is een succesvolle Nederlandse aanbieder van online boekhouden, factureren en urenregistratie voor starters, ZZP'ers, MKB-ondernemers en hun accountants. Vanuit de vestiging in Breukelen bedienen 45 medewerkers ruim 80.000 gebruikers met meer dan 28.000 online administraties.

Ga voor meer info naar www.Reeleezee.nl

SnelStart

SnelStart
SnelStart maakt sinds 1982 administratieve software. Geboren vanuit ondernemersgeest, sluit SnelStart perfect aan bij de wensen en behoeften van haar gebruikers. Zo is er voor iedere ondernemer en accountant een passend pakket. Al ruim 50.000 klanten hebben, samen met 2.700 accountants- en administratiekantoren, de voordelen van SnelStart ontdekt en profiteren van meer inzicht, gemak en snelheid.

Ga voor meer info naar www.Snelstart.nl

Twinfield

Twinfield
Twinfield online boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Twinfield biedt de basis voor een optimale samenwerking tussen ondernemer en accountant voor een laag vast bedrag per maand. Dit resulteert in meer tijd voor ondernemen door maximale efficiency en tijdsbesparing.

Ga voor meer info naar www.Twinfield.nl

Vakware Admicom

Vakware Admicom
Admicom bouwt al meer dan 36 jaar aan software voor bedrijven in de bouwnijverheid. Deze software, Vakware, is gericht op de dagelijkse werkzaamheden van projectgeoriënteerde organisaties en is geschikt voor bedrijven tot 500 medewerkers. Momenteel werken meer dan 10.000 gebruikers met onze software. Vakware geeft structuur aan projecten en helpt om op elk moment inzicht te hebben in uw bedrijf.

Admicom stemt Vakware continu af op de praktijk en wensen van relaties. Zo blijft het pakket up-to-date en is het mogelijk in te springen op veranderingen of trends. Nieuwe functionaliteit helpt u naar een betere bedrijfsvoering en efficiënter werkproces, want een goed product ontstaat door tevreden relaties. Dat is een van de redenen waarom Vakware constant wordt geoptimaliseerd en doorontwikkeld.

Ga voor meer info naar www.Admicom.nl

Demo, offerte of vragen?
  Bel nu 010 - 593 72 11
Banken
ABN Amro
ASN Bank
Deutsche Bank
ING Bank
Rabobank
SNS Bank
Svenska Handelsbanken
Andere koppelingen
Accountview
AGP
Cash
Exact
Fis2000 & Multivers
Microsoft Dynamics & Navision
SAP