Loonadministratie Software ELSA

 

Easylon Loon & Salaris heeft uitstekende salarissoftware, genaamd ELSA, waarbij er een geslaagde combinatie van alle benodigde functionaliteiten op het gebied van loonadministratie gevonden is. Hierbij zijn gebruiksgemak en eenvoud als primair uitgangspunt gehanteerd.

Easylon onderscheidt zich door op de markt van alle loonpakketten doordat het systeem zeer snel is ingericht (meestal binnen 1 dag) zonder hoge consultancy kosten. ELSA biedt u een krachtige oplossing voor de verwerking van uw loonadministratie.

 

Mocht u er zelf niet uitkomen dan staat onze gratis helpdesk altijd tot u beschikking. Onze helpdesk wordt gemiddeld beoordeeld met 5 sterren op Trustpilot! 

  • Vele koppelingen met andere software mogelijk
  • Vanaf basispakket gratis installatie en inrichten van het systeem
  • Multi-user uitvoering
  • Uitgebreid personeelsinformatiesysteem
  • Meer dan 200.000 werknemers ontvangen maandelijkse loonstrook

Vraag nu de demo aan   bekijk de demo op youtube

Ess

Salarisstroken e-mailen kon al. Tegenwoordig is er voor de werknemers de elsaonline app beschikbaar op hun telefoon. U kunt zelf aangeven wanneer de loonstrook beschikbaar is voor uw werknemers. Inloggen op de pc met gebruikersnaam en wachtwoord is uiteraard ook mogelijk.

Straks wordt het mogelijk dat werknemers zelf hun vakantiedagen kunnen aanvragen. Bij goedkeuring worden deze automatisch verwerkt op de loonstrook. Adreswijzigingen kunnen ze zelf doorvoeren en het indienen van een declaratie wordt een fluitje van een cent.

Deze functionaliteit is gratis voor bedrijven die de salarisadministratie bij ons uitbesteden.

Voor bedrijven die zelf hun salarisadministratie verwerken is deze tool beschikbaar voor slechts €0,50 per medewerker per maand. Voor het activeren van de software betaalt u eenmalig € 100,00.

In de loop der tijd zal de huidige programmatuur steeds meer online gaan werken.

De loon- en pensioenaangiftes zijn al jarenlang online.

Uw salarispakket op maat

 

Easylon Loon & Salaris biedt met het ELSA softwarepakket een oplossing voor het hele MKB segment, ongeacht de omvang van het bedrijf. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden:

 

Compleet

Light+

Light

Aantal werkgevers

Onbeperkt

2

1

Aantal werknemers

Onbeperkt

15

10

Aantal loonberekeningen

Onbeperkt

175

125

Aanschafprijs

vanaf € 1100,00 

€ 340,00

€ 295,00

Onderhoudsprijs per jaar

vanaf € 700,00 

€ 340,00

€ 295,00

 

Demo, offerte of vragen?