Cursus ELSA

Vanaf woensdag 11 oktober 2017, bieden wij weer de mogelijkheid een dagcursus Elsa Salarisprogrammatuur of cursus Elsa Personeel informatie te volgen. Deze dag is bedoeld om op een goede manier kennis te maken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de programmatuur. De cursus is niet alleen geschikt voor gebruikers, die voor het eerst kennis maken met de programmatuur, maar ook voor gebruikers die al enige tijd met het programma werken.

Op de volgende data kan worden ingeschreven:

- woensdag 11 oktober 2017 Elsa Salarisprogrammatuur (2)
- donderdag 26 oktober 2017 Elsa Salarisprogrammatuur (3)
- maandag 30 oktober 2017 Elsa Salarisprogrammatuur (3)
- dinsdag 7 november 2017 Elsa Salarisprogrammatuur (1)
- donderdag 9 november 2017 Elsa Salarisprogrammatuur (5)

- dinsdag 14 november 2017 Elsa Personeels informatie module (4)

Per cursusdag kunnen maximaal 6 gebruikers zich voor de cursus inschrijven. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. De indeling van de cursusdag ziet er in grote lijnen als volgt uit:

09.45 uur ontvangst met koffie/thee
10.00 uur aanvang cursus deel I 
12.30 uur lunch
13.15 uur aanvang cursus deel II
16.00 uur einde

Zowel de cursus Elsa Salarisprogrammatuur als de cursus Elsa Personeel informatie kost €. 360,--. Genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief omzetbelasting. Lunch, consumpties en cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Indien u belangstelling heeft, schrijft u zich snel in want vol is vol!

Cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname.

13sep
Vacature ASP.NET Developer (m/v)

Easylon Loon & Salaris werd in 1997 opgericht met als doel het ontwikkelen van ‘betaalbare’, ‘gebruikersvriendelijke’ en ‘professionele’ salarissoftware. Easylon ontwikkelt software voor de loonadministratie onder de naam Elsa en is geschikt voor alle bedrijfstakken. Binnen de salarisverwerking is Easylon een begrip. Buiten de salarisverwerking heeft Easylon nauwelijks naamsbekendheid, omdat wij geen andere software maken dan salarissoftware. Bedrijven als Afas, Exact, Unit4 maken ook andere financiële software. Met de software van Easylon worden meer dan 10.000 bedrijven verwerkt.

Om ons ontwikkelteam in Maasland te versterken, zijn wij op zoek naar een proactieve en enthousiaste: ASP.NET Developer. 

Je functie:

Als ASP.NET Developer ben je onderdeel van een multidisciplinair ontwikkelteam dat werkt met de nieuwste methoden voor softwareontwikkeling. Je zult hierbij voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het realiseren en onderhouden van front-end functionaliteiten ten behoeve van het salarispakket Elsa Online. 

Je beschikt over:

 • 3-5 jaar werkervaring;
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met ASP.NET, C#, JSON, Linq, Visual Studio, MVC5, web services, Azure, Entity Framework (EF), Team Foundation Server (TFS);
 • Ervaring met SQL Server, T-SQL, SQL Server Reporting Services (SSRS) is een pre;
 • Kennis van HTML/CSS, Javascript/JQuery en Knockout.js;
 • Goede communicatieve vaardigheden, analytisch denkvermogen, resultaatgerichtheid, creatief, maar vooral passie in alles wat je doet;
 • Je spreekt/schrijft vloeiend Nederlands en Engels;

 

Wij bieden:

 • Een informele en open werkomgeving;
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 25 vakantiedagen;
 • 37,5 urige werkweek (fulltime);
 • Een passend salaris naar gelang kennis en ervaring;

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Wim Scheeres, via 010-593 72 11 of wim@easylon.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

18aug
Easylon mogelijk telefonisch niet bereikbaar

Op donderdag 22 juni 2017 krijgen wij een andere telefoon aansluiting. Volgens opgave zijn wij tussen 9.00uur en 10.00 uur niet bereikbaar. Het is niet mogelijk de omschakeling in het weekend of 's-avonds te laten plaatsvinden. De omschakeling zou volgens de opgave een half uur kunnen duren, maar ervaring uit het verleden zegt ons dat het mogelijk wat langer kan duren. Mogelijk zijn wij delen van de dag niet bereikbaar. Uiteraard kunt u altijd per mail met ons communiceren.

20jun
Onderhoud Digipoort Belastingdienst

Op woensdag 21 juni 2017 en donderdag 22 juni 2017 is er onderhoud door de Belastingdienst aan de Digipoort. Tussen 18.00 uur en 00.00 uur is de Digipoort niet beschikbaar. Er is dan geen berichtenverkeer (aangiftes loonheffingen of eerstedagsmeldingen) mogelijk. Voor meer informatie over storingen aan de Digipoort kunt u de "Logius" App downloaden. Hier worden alle storingen en onderhoudswerkzaamheden aan de Digipoort weergegeven.

20jun
Sluitingsdata Easylon

Easylon is op donderdag 13 april vanaf 15.30 uur gesloten! Verder is Easylon gesloten op vrijdag 14 april (Goede Vrijdag), maandag 17 april (2e Paasdag), donderdag 27 april (Koningsdag), vrijdag 5 mei (Bevrijdingsdag), donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) vrijdag 26 mei (de dag na Hemelvaart) en maandag 5 juni (2e Pinksterdag).

29mrt

96% van onze klanten zegt ons pakket te blijven gebruiken en is bereid om dit aan andere bedrijven aan te raden. Ruim 200.000 werknemers ontvangt maandelijks zijn/haar loonstrook uit de systemen van Easylon loon & salaris

Lees meer over onze software