Aangifte loonheffing

Als u de aangiftes rechtstreeks vanuit het programma verstuurd, dan kan dat niet op dinsdag 28 juni 2016, vanaf 18.00 uur. De Belastingdienst heeft haar digitale toegangspoort op dat moment in onderhoud. Lees hieronder het bericht van de Balstingdienst.  

  

 

 

Op 28 juni a.s. vanaf 18:00 uur tijdelijk niet mogelijk om LH-berichten in te dienen via Digipoort-WUS

door (OSWO) Belastingdienst Mw. R. Heuvelman - donderdag, 23 juni 2016, 11:44

Geachte relatie,

Op dinsdag 28 juni a.s. vanaf 18:00 uur is het voor uw klanten tijdelijk niet mogelijk om LH-berichten in te dienen via Digipoort-WUS, het standaardberichtenkanaal van Logius. Digipoort-WUS wordt dan uitgebreid met de functionaliteit comprimeren. Wordt na dit tijdstip een bericht ingezonden dan zal dit worden geweigerd (bounce). Uw klant ontvangt de foutcode ALS400 - 'Er is een technische fout in de aanleverservice van Digipoort opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de beheerder van Digipoort.'. Het is mogelijk dat uw klanten hiervan hinder ondervinden. Zij worden hierover geïnformeerd via de website van de Belastingdienst en Logius. Wij adviseren om ruim voor 28 juni 18:00 uur aangifte Loonheffingen in te dienen. Wij verwachten Digipoort-WUS op 28 juni om 23:59 uur weer open te stellen.

De implementatie van comprimeren vindt plaats op 28 juni, gevolgd door een periode van begeleide in productiename met een softwareontwikkelaar. Vanaf 4 juli a.s. kunt u uw klanten (optioneel) gecomprimeerde LH-berichten laten insturen via Digipoort-WUS. Indien deze implementatie niet succesvol verloopt, zorgen wij ervoor dat uw software op de huidige wijze LH-berichten kan blijven insturen via Digipoort-WUS. U ontvangt hierover dan een actueelbericht.

Met vriendelijke groet,

Servicedesk

Belastingdienst/Centrale administratie
Team Ondersteuning Softwareontwikkelaars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23jun

96% van onze klanten zegt ons pakket te blijven gebruiken en is bereid om dit aan andere bedrijven aan te raden. Ruim 200.000 werknemers ontvangt maandelijks zijn/haar loonstrook uit de systemen van Easylon loon & salaris

Lees meer over onze software