Sluitingsdata komende periode

Tussen kerst en Oud en Nieuw is Easylon telefonisch niet bereikbaar. Serviceverwerking van salarissen vindt gewoon binnen 24 uur plaats! Om ook het personeel de gelegenheid te geven naar de wedstrijden van het Nederlands elftal te kijken, zijn we op de dagen dat het Nederlands elftal speelt een uur eerder gesloten.

In ieder geval is Easylon vanaf de hierna volgende tijden telefonisch niet bereikbaar.
 
Maandag 21 november 16:00 uur
Vrijdag 25 november 16:00 uur
Dinsdag 29 november 15:00 uur
(aanvullende sluitingstijden zullen op de website worden vermeld)
 
Tussen Kerst en Oud en Nieuw van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december.
 
Uiteraard is Easylon wel per e-mail bereikbaar.

18nov
Telefonische helpdesk gesloten op vrijdag 18 februari na 13:00

In verband met de storm Eunice is onze telefonische helpdesk op vrijdag 18 februari 2022 na 13.00 uur gesloten.  Wij zijn wel bereikbaar via de mail. 

18feb
Handleiding loonheffingen 2020

De Belastingdienst heeft vandaag het handboek loonheffingen gepubliceerd. U kunt het handboek downloaden in uw account onder de F.A.Q.

Ga naar mijn account en vervolgens kunt u aan de rechterkant onder de F.A.Q. het handboek loonheffingen terug vinden.

7apr
Corona virus

In verband met de maatregelen van de overheid proberen wij bij Easylon zoveel mogelijk thuis te werken. Vriendelijk verzoeken wij u de communicatie zoveel als mogelijk per mail te doen. Wij proberen zoveel mogelijk de dienstverlening te verzorgen, zoals u dat van ons gewend bent. Stel uw vragen zoveel mogelijk per mail, dan kunnen wij waar mogelijk mensen thuis laten werken.

24mrt
Cursus ELSA 2020

De komende tijd bieden wij weer de mogelijkheid een dagcursus Elsa Salarisprogrammatuur of cursus Elsa Personeel informatie te volgen. Deze dag is bedoeld om op een goede manier kennis te maken met de mogelijkheden en onmogelijkheden van de programmatuur. De cursus is niet alleen geschikt voor gebruikers die voor het eerst kennis maken met de programmatuur, maar ook voor gebruikers die al enige tijd met het programma werken.

Op de volgende data kan worden ingeschreven:

- donderdag 5 maart 2020 Elsa Salarisprogrammatuur (nog 2 plekken)

- dinsdag 10 maart 2020 Elsa Salarisprogrammatuur (VOL)

- donderdag 12 maart 2020 Elsa Salarisprogrammatuur (Afgelast)

- donderdag 19 maart 2020 Elsa Salarisprogrammatuur (Afgelast)

- dinsdag 17 maart 2020 Elsa Personeels informatie module (Afgelast)

 

Per cursusdag kunnen maximaal 6 gebruikers zich voor de cursus inschrijven. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. De indeling van de cursusdag ziet er in grote lijnen als volgt uit:

09.45 uur ontvangst met koffie/thee

10.00 uur aanvang cursus deel I

12.30 uur lunch

13.15 uur aanvang cursus deel II

16.00 uur einde

Zowel de cursus Elsa Salarisprogrammatuur als de cursus Elsa Personeel informatie kost €. 375,--. Genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief omzetbelasting. Lunch, consumpties en cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Indien u belangstelling heeft, schrijft u zich snel in want vol is vol!

Cursussen worden gegeven in Maasland en gaan alléén door bij voldoende deelname.

10jan

96% van onze klanten zegt ons pakket te blijven gebruiken en is bereid om dit aan andere bedrijven aan te raden. Ruim 200.000 werknemers ontvangt maandelijks zijn/haar loonstrook uit de systemen van Easylon loon & salaris

Lees meer over onze software